www.najdikancelarie.sk logo

Bory sa rozrastajú: Administratívna budova doplní vznikajúce centrum mestskej štvrte

Projekt Bory od Penta Real Estate pokračuje v expanzii, kde okrem rezidenčných budov pribudne aj nová administratívna budova Bory Office Space. Tento projekt výrazne dotvorí rastúce centrum mestskej štvrte a poskytne nové príležitosti pre firmy a zamestnancov.

Plánovaná administratívna budova bude situovaná na Ulici Dominika Tatarku medzi Nemocnicou Bory, bytovou výstavbou a budúcim námestím pri Bory Mall. Jej strategická poloha zabezpečí blízkosť k hlavným bodom vybavenosti, čo vytvára atraktívne miesto na prácu. Budova bude mať desať nadzemných podlaží a jedno podzemné, pričom prízemie bude vyhradené pre obchodné a komerčné priestory. Celková plocha objektu dosiahne 9,200 m², pričom k dispozícii bude aj 90 parkovacích miest v podzemnej garáži.

Okrem nových pracovných príležitostí prinesie projekt do Borov aj ďalšie benefity. V blízkej budúcnosti sa plánuje rozšírenie električkovej trate, čo výrazne zlepší dopravnú dostupnosť.

Rozvoj Borov sa zameriava nielen na bývanie, ale aj na budovanie verejných a komerčných priestorov, čím sa štvrť profiluje ako moderné miesto pre život a prácu. Nová administratívna budova prinesie do oblasti nové firmy a služby, čo prispeje k jej dlhodobému rozvoju. Bory sa menia na plnohodnotnú mestskú lokalitu, kde sa prepája bývanie, práca a kvalitná občianska vybavenosť.

Zdroj: Yimba.sk/Morocz_Tacovsky