www.najdikancelarie.sk logo

Nové kancelárske priestory v srdci Bratislavy

V centre bratislavského Starého Mesta pribudnú kancelárske priestory v triede A1 v rámci novej polyfunkčnej zástavby Vydrica, ktorá sa nachádza pod Bratislavským hradom. Tento ambiciózny projekt, zahŕňajúci byty aj nebytové priestory, začal v roku 2022 a má byť dokončený v roku 2028.

Investor Vydrica Development začal s predajom kancelárskych priestorov pre malé a stredné firmy. Vydrica Offices, umiestnená v blízkosti dunajského nábrežia, ponúka päť nadzemných podlaží, pričom kancelárie sa nachádzajú na štyroch z nich. Rozloha administratívnych priestorov sa pohybuje od 250 do 550 m².

Okrem kancelárií budova ponúka aj retailové priestory s rozlohou 130 a 180 m² na prízemí, pričom k dispozícii sú aj garážové stojiská a skladové priestory. Záujemcovia môžu využiť aj priestor na odloženie bicykla a šatne pre zamestnancov s hygienickým zázemím.

V budove je na jednom podlaží k dispozícii 28 parkovacích miest na predaj, pričom prenájom parkovacích miest bude možný aj v inej budove. Manažment návštev zabezpečí elektronická recepcia s integrovaným systémom.

„Postupne obsadzujeme retailové prevádzky a administratívne priestory značkami, akými sú napríklad potraviny Yeme alebo slovenská firma XIMEA, ktorá vyrába špičkové kamery. Postupne budeme v priebehu najbližších týždňov predstavovať ďalšie mená, ktoré vytvoria z Vydrice mimoriadne atraktívne miesto na život a prácu. - Pavel Baslík, zástupca Vydrica Development.

Projekt Vydrica nadväzuje na úspešnú realizáciu kancelárskej, bytovej a retailovej zástavby v susednej lokalite Zuckermandel, ktorú zrealizoval developer JTRE v roku 2017. Vydrica aj Zuckermandel pokračujú v rozvoji Starého Mesta, ktoré Most SNP rozdelil.

Zdroj: Vydrica Development